11 maart: Booster pre-conferentie in Arnhem

Haal alles uit het festival en de muzikantendag met deze tips & tricks

Speel jij dit jaar op Booster Festival of kom je als bezoeker en wil je alles uit de muzikantendag halen? Dit jaar organiseert Booster in Arnhem, Zwolle en Enschede een pre-conferentie met informatie over de panels, demospreekuren en een gesprek met ervaringsdeskundigen. Zo weet jij straks hoe jij je optimaal kunt voorbereiden op hét showcasefestival van Oost-Nederland!

Booster Festival

Booster Festival vindt plaats op zaterdag 4 april 2020 op het ArtEZ Conservatorium en in de binnenstad van Enschede. Booster werkt samen met o.a. Poppunt Gelderland om muzikanten uit heel Oost-Nederland een springplank te bieden naar de nationale muziekindustrie.

Gelderse artiesten

Vorig jaar hostte Poppunt Gelderland een eigen Gelderse Ambassade op Booster Festival, dit jaar hebben we samen met het festival gezorgd dat artiesten uit deze provincie konden deelnemen aan het reguliere programma. Inmiddels is er al een flinke lijst Gelderse namen aangekondigd:

– DINO KIDS (Arnhem)

– Jason Gwen (Arnhem)

– JOHN FROST (Arnhem)

– OJAM (Arnhem)

– AVHP (Arnhem)

– Jeroen Antoine (Nijmegen)

– Marvin Bergh (Ede)

– The Koalaz (Nijmegen)

– FRÉ (Arnhem)

– KWINI (Arnhem)

– Shaemless (Nijmegen)

– Bastian Steven (Arnhem)

– Foxlane (Nijmegen)

Meer namen volgen, het volledige programma is te vinden op www.boosterfestival.nl.

11 maart in Luxor Live

Op 11 maart vindt de laatste van 3 pre-conferenties plaats in de bovenzaal van Luxor Live, meer info vind je in het Facebook-event.

Lijkt dit je tof en wil je hierbij zijn? Meld je dan (gratis) aan via deze link

Sprekers volgen binnenkort!